elkompis

elkompis Rabattkode November 2022

170kr
tilbake
Bonusdetaljer
Nye kunder: 170 KR

Elkompis rabatt! Klikk på "aktiver nettbonus" og få betalt for å bytte til Elkompis!

Elkompis har 0 kr i fortjeneste på ditt strømforbruk. Ingen bindingstid, betalt for å bytte, god app. Trenger du flere argumenter for å teste ut Elkompis som har blitt en favoritt blant prisbevisste forbrukere?

Slik gjør du det:

Klikk på "aktiver nettbonus" og du vil bli sendt til elkompis. Er du ny kunde og bestiller strømavtale vil du motta  nettbonus som utbetales til din bankkonto.

elkompis Rabattkode FAQs


Spørsmål: Må jeg bruke en elkompis rabattkode for å motta nettbonusen min?

A: Nei! Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å prøve å finne en rabattkode for å spare penger! Alt du trenger å gjøre for å motta elkompis Nettbonus er å opprette en gratis Nettbonus-konto og deretter klikke på "Aktiver Nettbonus" fra denne siden. Dette vil omdirigere deg til elkompis med Nettbonus cashback aktivert.

 

Spørsmål: Kan jeg fortsatt bruke en elkompis rabattkode i tillegg til Nettbonus-cashback?
A: Hvis elkompis rabattkoden kommer fra oss, vil du alltid få nettbonus. I de fleste tilfeller vil våre partnere fortsatt tillate bruk av rabattkoder dersom de er tilgjengelige på deres hjemmesider. Dersom du bruker elkompis rabattkoder du har fått fra andre kanaler, kan du risikere at du ikke får nettbonus.

 

Spørsmål: Hvor finner jeg rabattkoder og verdikoder for elkompis?
A: Leter du etter rabattkoder for elkompis? Med Nettbonus trenger du ikke lenger å bekymre deg for å finne elkompis rabattkoder. Vi gjør det enkelt å handle som vanlig og samtidig tjene cashback. Opprett en gratis Nettbonus-konto i dag for å komme i gang.

 

Spørsmål: Hvordan mottar jeg Nettbonus-cashback?
A: Vi samler alle dine Nettbonus fra over 200 nettbutikker mens du handler på nett. Du får en epost som viser mottatt nettbonus fra oss når du gjennomfører en handel. Når du har tjent 200kr totalt, kan du overføre din Nettbonus direkte til din bankkonto.

Vilkår


Dersom bestillingen ikke blir kansellert vil handelen bli endelig godkjent og du kan ta ut din opptjente nettbonus. Dette tar 1-2 måneder. Straks vi mottar betaling fra nettbutikken vil din nettbonus bli endelig godkjent og klar til utbetaling.

Det gis kun nettbonus til nye strømkunder. Dersom du bytter strømavtale ofte kan du risikere at nettbonusen ikke blir godkjent.

Logg inn
Bli medlem
Logg inn
Bli medlem
Jeg samtykker til nettbonus.no sine vilkår og personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Skriv inn din epostadresse og trykk på bytt passord. Du vil motta en epost med instruksjoner.