Kundeservice

Kontakt oss

Savner du et kjøp?

Har du gått via Nettbonus.no og gjennomført et kjøp uten at det er registrert på din Nettbonus.no-konto? Da må du sende oss denne informasjonen til kundeservice@nettbonus.no:

-Nettbutikk du gjennomførte kjøpet i.

-Kjøpstidspunkt.

-Ordrenummer.

-Kjøpesum.

 

Ofte stilt spørsmål

>Er det gratis å bruke Nettbonus.no?

Ja! Det koster ingenting å registrere seg og bruke Nettbonus.no

>Hvor lenge er nettbonusen gyldig?

Nettbonus er gyldig i 3 år etter at den er godkjent. Opptjent nettbonus som ikke er tatt ut vil automatisk bli slettet etter 3 år.

>Hva gjør jeg for å få utbetalt min nettbonus?

Straks du har minimum 200kr klart for utbetaling på din Nettbonus.no-konto kan du ta ut din opptjente nettbonus. Pengene overføres til din bankkonto.

>Når er nettbonusen er klar for utbetaling?

Det kan ta opptil 48 timer før en handel blir synlig inne på din Nettbonus-konto. Nettbonusen vil stå som ubekreftet før den blir klar for utbetaling. Grunnen til at det tar noe tid før nettbonusen er klar for utbetaling er at du som kunde har 2 ukers lovpålagt angrefrist på kjøp over internett i Norge, i tillegg tilbyr nettbutikkene ofte en periode med åpent kjøp(denne perioden varierer fra butikk til butikk). Straks vi får kjøpet endelig bekreftet og betalt fra den enkelte nettbutikk blir din Nettbonus-konto oppdatert.

>Jeg glemte å gå via Nettbonus.no, kan jeg etterregistrere kjøpet?

Nei dessverre. Våre samarbeidspartnere gir oss en provisjon når vi sender dem kunder. Går du ikke via oss får du derfor ingen nettbonus på dette kjøpet.

>Hvordan tjener Nettbonus.no penger?

Nettbonus.no får en provisjon når en vi sender over en kunde til en av våre samarbeidspartnere. Vi beholder en liten andel av provisjonen og gir resten av deg i form av nettbonus.

 

 

 

Kontakt oss

Har du noen spørsmål må du gjerne kontakte oss på kundeservice@nettbonus.no

 

Logg inn
Bli medlem
Logg inn
Bli medlem
Jeg samtykker til nettbonus.no sine vilkår og personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Skriv inn din epostadresse og trykk på bytt passord. Du vil motta en epost med instruksjoner.