Talkmore

Talkmore Rabattkode September 2023

350kr
tilbake
Bonusdetaljer
Mobilabonnement: 350 KR | Nettbutikken: 2,1%

Slik gjør du det!

  1. Klikk Gå til Talkmore og du blir videresendt til Talkmore
  2. Velg og bestill abonnement
  3. Motta nettbonus som utbetales til din bankkonto

Få betalt for å bytte til Talkmore!  

Er du ikke allerede pålogget kommer det opp et påloggings-/registreringsskjema du må fylle ut. Straks nettbonusen er godkjent får du epost og du velger hvilken bankkonto den skal betales ut på.

Fordeler ved å være Talkmore-kunde:

Talkmore eies av Telenor. Det gjør at du får Telenor-sikkerhet inkludert, bedre kjent som Nettslett. Du er også sikret den samme dekningen som Telenor-kunder har. Det gis 15% rabatt til alle under 30 år. Alle Talkmore-kunder får 1000 kr i rabatt på alle mobiltelefoner. Du får også 10 GB datapakke i velkomstgave.

Talkmore eies av Telenor. Det gjør at du får samme dekning som Telenor-kunder og Telenor-sikkerhet(Nettslett) inkludert, men abonnementene er betydelig billigere.

Fordeler:

  • 1000 kr i rabatt på alle mobiltelefoner.
  • 15% rabatt på abonnement til alle under 30 år
  • 10 GB-datapakke i velkomstgave.

Klikker du deg via Nettbonus får du 350 kr i nettbonus fra oss som utbetales til din bankkonto.

Talkmore Rabattkode FAQs


Spørsmål: Må jeg bruke en Talkmore rabattkode for å motta nettbonusen min?

A: Nei! Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å prøve å finne en rabattkode for å spare penger! Alt du trenger å gjøre for å motta Talkmore Nettbonus er å opprette en gratis Nettbonus-konto og deretter klikke på "Aktiver Nettbonus" fra denne siden. Dette vil omdirigere deg til Talkmore med Nettbonus cashback aktivert.

 

Spørsmål: Kan jeg fortsatt bruke en Talkmore rabattkode i tillegg til Nettbonus-cashback?
A: Hvis Talkmore rabattkoden kommer fra oss, vil du alltid få nettbonus. I de fleste tilfeller vil våre partnere fortsatt tillate bruk av rabattkoder dersom de er tilgjengelige på deres hjemmesider. Dersom du bruker Talkmore rabattkoder du har fått fra andre kanaler, kan du risikere at du ikke får nettbonus.

 

Spørsmål: Hvor finner jeg rabattkoder og verdikoder for Talkmore?
A: Leter du etter rabattkoder for Talkmore? Med Nettbonus trenger du ikke lenger å bekymre deg for å finne Talkmore rabattkoder. Vi gjør det enkelt å handle som vanlig og samtidig tjene cashback. Opprett en gratis Nettbonus-konto i dag for å komme i gang.

 

Spørsmål: Hvordan mottar jeg Nettbonus-cashback?
A: Vi samler alle dine Nettbonus fra over 200 nettbutikker mens du handler på nett. Du får en epost som viser mottatt nettbonus fra oss når du gjennomfører en handel. Når du har tjent 200kr totalt, kan du overføre din Nettbonus direkte til din bankkonto.

Vilkår


Når du klikker deg via Nettbonus.no til en nettbutikk vil handelen bli registrert hos Nettbonus.no innen 48 timer.

Er du ny kunde og bestiller abonnement vil du få nettbonus fra oss som utbetales til din bankkonto.

Dersom kjøpet ikke blir kansellert/returnert eller endret vil handelen bli endelig godkjent og du kan ta ut din opptjente nettbonus. Grunnen til at det tar tid før handelen blir endelig godkjent er at de fleste nettbutikkene gir deg 14-30 dagers returrett/angrerett. Etter returrettens utløp vil vi fakturere nettbutikken. Straks vi mottar betaling fra nettbutikken vil din nettbonus bli endelig godkjent og klar til utbetaling.

De fleste nettbutikkene gir ikke nettbonus på porto, skatter og avgifter.

Logg inn
Bli medlem
Logg inn
Bli medlem
Jeg samtykker til nettbonus.no sine vilkår og personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Skriv inn din epostadresse og trykk på bytt passord. Du vil motta en epost med instruksjoner.