Miinto

Miinto

4%
tilbake
Bonusdetaljer
Alltid: 4%

På miinto.no er det mulig å kjøpe direkte fra de beste uavhengige motebutikkene. Miinto.no er en online moteplattform laget for alle som ønsker samme høye servicenivå og opplevelse online, som når de handler fysiske butikker.

Finn deg selv

Miinto.no er en samling av mer enn 900 uavhengige motebutikker forent under Miinto-nettverket. Hos Miinto elsker og omfavner vi mangfold, og vil at alle skal kunne finne det de trenger for å uttrykke seg selv. Dette er mulig gjennom Miintos sterke nettverk av 900+ uavhengige motebutikker med unike stiler og stort produktutvalg. Det store utvalget av kvinneklær, herreklær, sportstøy og tilbehør har gjort Miinto til Skandinavias største moteportal.

 

Et sterkt nettverk av uavhengige motebutikker

 

 

Mange fysiske butikker går glipp av muligheten til å nå en større kundebase på nett da dette ofte er kostbart, problematisk, og krever mange ressurser når de allerede har en fysisk butikk å ta seg av. Miinto.no gjør det mulig for uavhengige butikker å begynne å selge online på en rask, enkel og kostnadseffektiv måte og dermed drastisk utvide markedet deres. Ved å bli en del av Miinto blir de en del av et stort samfunn av uavhengige motebutikker og får kontakt med hundrevis av partnerbutikker.

Våre folk

Miinto ble grunnlagt i 2009, og i dag er vi mer enn 200 personer basert på hovedkontoret vårt i København og i våre regionale kontorer i Oslo, Amsterdam og Warsaw. Vi selger produkter online i 12 land - Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Belgia, Italia, Tyskland, Frankrike, UK, Spania og Polen - takket være et sterkt nettverk av uavhengige motebutikker.

Ofte stilte spørsmål


Spørsmål: Hvordan får man Nettbonus hos Miinto?

Svar: Klikk deg fra Nettbonus.no til Miinto før du gjennomfører kjøpet for å motta Nettbonus. Dersom du legger til Nettbonus sin bonuspåminner, kan du aktivere nettbonus med ett klikk når du er i nettbutikken. Bonuspåminneren legges til din PCs nettleser(Chrome, Edge eller Firefox) 

Spørsmål: Kan jeg fortsatt bruke en rabattkode og samtidig motta Nettbonus på kjøp hos Miinto?

Svar: Hvis Miinto rabattkoden kommer fra oss, vil du alltid få nettbonus. I de fleste tilfeller vil våre partnere fortsatt tillate bruk av rabattkoder dersom de er tilgjengelige på deres hjemmesider. Dersom du bruker Miinto rabattkoder du har fått fra andre kanaler, risikerer du å ikke få nettbonus. 

Spørsmål: Kan jeg få Nettbonus på en handel jeg allerede har gjennomført hos Miinto uten å ha gått via Nettbonus.no?

Svar: Nei. Da må du kansellere ordren og klikke deg via Nettbonus.no og legge inn ordren på nytt. Vi mottar en provisjon når våre brukere klikker via oss og gjennomfører et kjøp. Når vi mottar provisjon gir vi deg Nettbonus på handelen. Vi får ikke provisjon på en allerede gjennomført handel.

Spørsmål: Hvordan får jeg min opptjente Nettbonus utbetalt?

Svar: Inne på "Min side" finner du oppdatert oversikt over alle handler som har gitt nettbonus og totalt opptjent Nettbonus. Bekreftet Nettbonus kan du overføre direkte til din bankkonto straks du har 200 kr i Nettbonus klar til utbetaling. Du kan tjene Nettbonus i over 200 nettbutikker mens du handler på nett. Du får en epost som viser mottatt nettbonus fra oss når du gjennomfører en handel. 

Vilkår


Når du klikker deg via Nettbonus.no til en nettbutikk vil handelen bli registrert hos Nettbonus.no innen 48 timer.

Dersom kjøpet ikke blir kansellert/returnert eller endret vil handelen bli endelig godkjent og du kan ta ut din opptjente nettbonus. Grunnen til at det tar tid før handelen blir endelig godkjent er at de fleste nettbutikkene gir deg 14-30 dagers returrett. Etter returrettens utløp vil vi fakturere nettbutikken. Straks vi mottar betaling fra nettbutikken vil din nettbonus bli endelig godkjent og klar til utbetaling.

De fleste nettbutikkene gir ikke nettbonus på porto, skatter og avgifter.

Bruker du en rabattkode som ikke kommer fra Nettbonus.no vil du ikke motta nettbonus på kjøpet.

Logg inn
Bli medlem
Logg inn
Bli medlem
Jeg samtykker til nettbonus.no sine vilkår og personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Skriv inn din epostadresse og trykk på bytt passord. Du vil motta en epost med instruksjoner.