Match

Match Rabattkode Juni 2023

30kr
tilbake
Bonusdetaljer
per nyregistrering: 30 kr

Match Rabattkode FAQs


Spørsmål: Må jeg bruke en Match rabattkode for å motta nettbonusen min?

A: Nei! Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å prøve å finne en rabattkode for å spare penger! Alt du trenger å gjøre for å motta Match Nettbonus er å opprette en gratis Nettbonus-konto og deretter klikke på "Aktiver Nettbonus" fra denne siden. Dette vil omdirigere deg til Match med Nettbonus cashback aktivert.

 

Spørsmål: Kan jeg fortsatt bruke en Match rabattkode i tillegg til Nettbonus-cashback?
A: Hvis Match rabattkoden kommer fra oss, vil du alltid få nettbonus. I de fleste tilfeller vil våre partnere fortsatt tillate bruk av rabattkoder dersom de er tilgjengelige på deres hjemmesider. Dersom du bruker Match rabattkoder du har fått fra andre kanaler, kan du risikere at du ikke får nettbonus.

 

Spørsmål: Hvor finner jeg rabattkoder og verdikoder for Match?
A: Leter du etter rabattkoder for Match? Med Nettbonus trenger du ikke lenger å bekymre deg for å finne Match rabattkoder. Vi gjør det enkelt å handle som vanlig og samtidig tjene cashback. Opprett en gratis Nettbonus-konto i dag for å komme i gang.

 

Spørsmål: Hvordan mottar jeg Nettbonus-cashback?
A: Vi samler alle dine Nettbonus fra over 200 nettbutikker mens du handler på nett. Du får en epost som viser mottatt nettbonus fra oss når du gjennomfører en handel. Når du har tjent 200kr totalt, kan du overføre din Nettbonus direkte til din bankkonto.

Vilkår


Du får 30kr pr registrering. Gjelder kun nye kunder.

Når du klikker deg via Nettbonus.no til en Match.com og registrerer deg vil nettbonus bli registrert hos Nettbonus.no innen 48 timer.

Logg inn
Bli medlem
Logg inn
Bli medlem
Jeg samtykker til nettbonus.no sine vilkår og personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Skriv inn din epostadresse og trykk på bytt passord. Du vil motta en epost med instruksjoner.