Vita

Vita Rabattkode September 2023

6%
tilbake
Bonusdetaljer
Alltid: 6%

Om Vita

VITA er Norges største velvære og skjønnehetskjede. Det er ca 200 fysiske VITA og VITA EXCLUSIVE butikker i Norge. Allerede i 1981 åpnet Vita sin første butikk i Norge. Vita er eid av Cosmetic Group AS, som igjen blant annet er eid av Norgesgruppen ASA. I VITA nettbutikken finner du en hel del tilbud og kampanjer på kjente og bestselgende produkter. Vita medarbeidere er oppdatert på produktene og stiller med råd og høy service innstilling. Vita kurser siner ansatte slik at de har høy faglig kompetanse på varene i butikkene. De har et stort utvalg av produkter innenfor hudpleie, sminke, hår, hud og tilbehør som smykker og stylingprodukter. Noen av merkene som du finner hos VITA er: Batiste, Lee Stafford, Isadora, Gosh, Max Factor osv. Vita har sitt eget magasin som du kan plukke opp i butikkene. 

Vita Rabattkode FAQs


Spørsmål: Må jeg bruke en Vita rabattkode for å motta nettbonusen min?

A: Nei! Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å prøve å finne en rabattkode for å spare penger! Alt du trenger å gjøre for å motta Vita Nettbonus er å opprette en gratis Nettbonus-konto og deretter klikke på "Aktiver Nettbonus" fra denne siden. Dette vil omdirigere deg til Vita med Nettbonus cashback aktivert.

 

Spørsmål: Kan jeg fortsatt bruke en Vita rabattkode i tillegg til Nettbonus-cashback?
A: Hvis Vita rabattkoden kommer fra oss, vil du alltid få nettbonus. I de fleste tilfeller vil våre partnere fortsatt tillate bruk av rabattkoder dersom de er tilgjengelige på deres hjemmesider. Dersom du bruker Vita rabattkoder du har fått fra andre kanaler, kan du risikere at du ikke får nettbonus.

 

Spørsmål: Hvor finner jeg rabattkoder og verdikoder for Vita?
A: Leter du etter rabattkoder for Vita? Med Nettbonus trenger du ikke lenger å bekymre deg for å finne Vita rabattkoder. Vi gjør det enkelt å handle som vanlig og samtidig tjene cashback. Opprett en gratis Nettbonus-konto i dag for å komme i gang.

 

Spørsmål: Hvordan mottar jeg Nettbonus-cashback?
A: Vi samler alle dine Nettbonus fra over 200 nettbutikker mens du handler på nett. Du får en epost som viser mottatt nettbonus fra oss når du gjennomfører en handel. Når du har tjent 200kr totalt, kan du overføre din Nettbonus direkte til din bankkonto.

Vilkår


Når du klikker deg via Nettbonus.no til en nettbutikk vil handelen bli registrert hos Nettbonus.no innen 48 timer.

Dersom kjøpet ikke blir kansellert/returnert eller endret vil handelen bli endelig godkjent og du kan ta ut din opptjente nettbonus. Grunnen til at det tar tid før handelen blir endelig godkjent er at de fleste nettbutikkene gir deg 14-30 dagers returrett. Etter returrettens utløp vil vi fakturere nettbutikken. Straks vi mottar betaling fra nettbutikken vil din nettbonus bli endelig godkjent og klar til utbetaling.

De fleste nettbutikkene gir ikke nettbonus på porto, skatter og avgifter.

Logg inn
Bli medlem
Logg inn
Bli medlem
Jeg samtykker til nettbonus.no sine vilkår og personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Skriv inn din epostadresse og trykk på bytt passord. Du vil motta en epost med instruksjoner.