ICE - Gratis mobilabonnement for barn

ICE - Gratis mobilabonnement for barn

DETTE TILBUDET ER SATT PÅ PAUSE INNTIL VIDERE. DU MOTTAR IKKE NETTBONUS PÅ BESTILLING AV GRATISABONNEMENTET. Beklager ulempen dette mått medføre.

Nettbonus.no har inngått en avtale med ICE om at alle som tegner et mobilabonnement hos ICE får 500 kr utbetalt til sin bankkonto. Det eneste du trenger å gjøre for å få 500 kr er å klikke deg videre til ICE fra Nettbonus.no før du bestiller. Foreløpig gjelder det også ICEs gratisabonnement! Vi har testet det ut. Her kan du lese hvor enkelt det er å bytte/opprette et abonnement. 

IceJunior er et helt gratis mobilabonnement for barn under 13 år. Uansett hvor mye barnet tekster eller ringer i Norge blir fakturaen aldri høyere enn 0,- kroner. For ICE er sperret for alt som koster penger med tjenesten Kostnadskontroll. Du som forelder trenger ikke være ICE-kunde.

Dette får du med iceJunior:

Klikk deg via Nettbonus.no og få 500 kr!

Du velger selv hvilke 3 telefonnumre barnet ditt skal kunne ringe ubegrenset til i Norge. Dersom du synes 3 numre er for lite kan du aktivere Fri Tale Norge for 50 kr/mnd. Har du behov for å ha muligheten til å bruke mobiltelefonen i utlandet, f.eks på ferie. Da kan du enkelt bytte til et annet ICE-abonnementer for så å bytte tilbake til IceJunior når du kommer hjem til Norge igjen.

 

Har du noen spørsmål ang. nettbonus på bestilling av ICE-abonnement kan du rette det til vår kundeservice: kundeservice@nettbonus.no

Logg inn
Bli medlem
Logg inn
Bli medlem
Jeg samtykker til nettbonus.no sine vilkår og personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Skriv inn din epostadresse og trykk på bytt passord. Du vil motta en epost med instruksjoner.