Bytt mobilabonnement og få 500 kr!

Bytt mobilabonnement og få 500 kr!

DETTE TILBUDET ER SATT PÅ PAUSE. VI HAR ALLEREDE NÅDD MAX ANTALL BRUKERE MED AVTALEN MED ICE. VI HÅPER Å GJENNOPPTA SAMARBEDIET I LØPET AV KORT TID.

Vi betaler deg 500 kr hvis du bytter til et mobilabonnement som gir deg 30 GB data i måneden i sommer til 99 kr pr måned?  Bytt til ICE.

Nettbonus.no har inngått en avtale med ICE om at alle som tegner et mobilabonnement hos ICE får 500 kr utbetalt til sin bankkonto. Velger du ICE sitt «Bli Kjent»-abonnement får du fri tale/sms/mms og 30GB data i måneden til 99kr/mnd i sommer! 

Vi har testet ut «Bli Kjent»!

Vår egen forbrukerøkonom og siviløkonom, Trond Tjøntveit, har testet ICEs «Bli Kjent»-abonnement. Det første året sparer han over 2000 kr på å bytte mobiloperatør.

"Jeg byttet fra Telia til ICE fordi jeg får mer data i hele sommer til en brøkdel av prisen jeg betaler i dag. I tillegg fikk jeg 500 kr utbetalt til min bankkonto."

-Hvordan var det å bytte til ICE?

"Det var enkelt å bytte mobiloperatør. Først klikker du deg via Nettbonus.no til ICE før du bestiller abonnement hos ICE. Dette tok 2 minutter, så fikset ICE resten. Etter 2-3 dager var det nye SIM-kortkortet i postkassen og jeg mottok en SMS med tidspunkt for når jeg måtte sette det nye SIM-kortet inn i telefonen. Det tok 1 måned fra jeg bestilte ICE-abonnement til nettbonusen var klar til utbetaling og kom inn på min bankkonto."

-Er det noen restriksjoner for å kunne få 500 kr i nettbonus?

"Det eneste er at dette tilbudet gjelder kun for nye abonnementer, altså at du ikke har et ICE-abonnement i dag. Det er ikke bindingstid på abonnementet, så hvis du ikke er fornøyd kan du bytte over til din gamle mobiloperatør uten kostnad. De 500 kr beholder du, så her er det ICE som sitter med kostnaden dersom du ikke er fornøyd med abonnementet. Så det er tydelig at ICE er komfortable med at du vil fortsette være kunde hos ICE"

Sparer 2000 kr!

-Hvor mye sparer du på å bytte til ICE første år.

Jeg hadde et 15 GB Telia abonnement som koster 479 kr. Så jeg sparte 760 kr de 2 første månedene. Etter "Bli Kjent"-perioden betaler jeg 399 kr/mnd for 15 GB hos ICE, så her sparer jeg 80 kr/mnd. Så totalt med de 500 kr jeg fikk utbetalt sparer jeg 2060 kr første år! 

Bli Kjent-perioden varer i 2 hele måneder. Det betyr at dersom ICE-abonnementet f.eks. blir aktivt 10. juni betaler du for 20 av 30 dager i juni, 66 kr. Så de 2 første fulle månedene blir juli og august.

-Hva skjer etter «Bli Kjent»-perioden?

Underveis får du oppdatering fra ICE hvor mye data du har brukt. 1 uke før «bli kjent»-perioden er over får du melding om at det er 1 uke igjen og at du blir automatisk flyttet til et abonnement som er tilpasset din bruk. Men du kan når som helt bytte til det abonnementet som du selv ønsker, også før bli kjent perioden er over.

Lyst til å bytte abonnement til ICE og motta 500 kr?

Slik gjør du det:

  1. Klikk deg via Nettbonus.no til ICE
  2. Velg "Bli Kjent"-abonnementet. 
  3. Du får 500 kr i nettbonus som utbetales til din bankkonto.

Få 500 kr når du bytter til ICE

Litt om "Bli Kjent"- abonnementet

«Bli kjent»-abonnement gir deg fri tale/sms/mms og 30GB for 99,-/mnd de 2 første hele månedene. Bytter du i dag får du ICE i begynnelsen av juni. Så du får 30 GB data for 99 kr/mnd ut juni og hele juli og august. Mobilabonnementene til ICE er dessuten uten bindingstid. 

Etter «Bli kjent»-perioden blir du overført til det abonnementet som passer best til ditt bruk. Men dette kan de enkelt endre via ICE sin app eller «Min side». ICE har billigere abonnement enn de fleste mobiloperatørene i Norge. F.eks koster 0,5 GB 99,-/mnd, 3 GB 249,-/mnd, 6 GB 299,-/mnd, 10 GB 349,-/mnd og 15 GB 399,-/mnd.

Du får 500 i nettbonus pr bestilling. Det betyr at dersom du har to abonnementer du vil flytte over til ICE, bør du gjøre det en av gangen og klikke deg via Nettbonus på nytt, slik at du mottar nettbonus for hvert abonnement.

Bestill abonnement nå!

Gjelder kun for nye abonnenter som tegner mobilabonnement. 
Egne priser gjelder til speisalnummer, til utland og for båt/fly/satelitt.

Dette er en kort oppsummering av abonnementet, full informasjon finner du på ICE sine hjemmesider. 

Har du noen spørsmål ang. nettbonus på bestilling av ICE-abonnement kan du rette det til vår kundeservice: kundeservice@nettbonus.no

Logg inn
Bli medlem
Logg inn
Bli medlem
Jeg samtykker til nettbonus.no sine vilkår og personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Skriv inn din epostadresse og trykk på bytt passord. Du vil motta en epost med instruksjoner.