Spar penger samtidig som du støtter Grüner G2013

Spar penger samtidig som du støtter Grüner G2013

Pengene går til Grüner G2013 og brukes til sosiale og sportslige aktiviteter som ikke dekkes av klubben. Har du f.eks 2 mobilabonnementer som kan flyttes til Talkmore og ett strømabonnement som flyttes til NorgesEnergi, vil laget/du få hele 1600 kr

Avtalene er svært gode for deg som forbruker i tillegg til at dette gir en god del penger til laget. Spør gjerne Trond dersom ting er uklart.

Talkmore: 600 kr pr abonnement som flyttes til Talkmore. Ingen bindingstid. Du kan velge om alt skal gis til laget eller om du og laget får 300 kr hver.

NorgesEnergi: 400 kr for å bytte til NorgesEnergi som strømleverandør. Ingen bindingstid. Du kan velge om alt skal gis til laget eller om du og laget får 200 kr hver.

Talkmore

Klikk via denne lenken for å bytte til Talkmore og laget får 600 kr pr abonnement. Talkmore Familie abonnement er mest aktuelt. Det gir ekstra lave priser og best utnyttelse av familiens data og ekstra gode priser til barn. Talkmore eies av Telenor. Det sikrer deg full Telenor-dekning og full hastighet, men til en lavere pris. Telenor-sikkerhet med Nettslett er inkludert. Velger du f.eks familieabonnement med 1 voksen og 2 barn får vi altså 600x3 = 1800kr.

NorgesEnergi

Klikk via denne lenken for å bytte til NorgesEnergi og laget får 400 kr.

 

 

Spar penger hver gang du handler på nett:

Registrer deg på Nettbonus.no og få opptil 10% hver gang du handler i nærmere 200 nettbutikker som Hotels.com, Cubus, Nelly, CDON og BliVakker. Registrerer du en bruker og bytter til Talkmore/NorgesEnergi deler du og laget pengene

  1. Registrer deg på nettbonus.no HER
  2. Klikk deg videre til nettbutikken du vil handle i
  3. Du får da nettbonus som utbetales til din bankkonto.

 

Opptjent nettbonus overføres til din bankkonto eller du kan velge å donere til Grüner G2013. Du får altså penger tilbake på ting du likevel skal handle. Det eneste du må huske er å klikke deg via Nettbonus.no til nettbutikken du skal handle i, da får du automatisk nettbonus. Når du gjennomfører et kjøp vil du motta en epost som bekrefter at du får nettbonus på handelen. På "Min side" på Nettbonus.no vil du ha oversikt over hvor mye nettbonus du har opptjent og alle handlene som du har gjennomført.

Takk for at du støtter Grüner gutter 2013!

Logg inn
Bli medlem
Logg inn
Bli medlem
Jeg samtykker til nettbonus.no sine vilkår og personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Skriv inn din epostadresse og trykk på bytt passord. Du vil motta en epost med instruksjoner.