Vinn opptil 10.000 kr eller en iPhone 12 Pro Max!

Vinn opptil 10.000 kr eller en iPhone 12 Pro Max!

Bringer ditt telefonnummer deg hell?

Nettbonus.no blir 3år i juni og kommer til å dele ut ekstra mye penger og fete premier. Det er enkelt og gratis å delta.

Vi trekker ut et 2-sifret tall og har du dette tallet til slutt i ditt telefonnummer, får du hovedpremien dersom du deltar i konkurransen og har kvalifisert deg gjennom å tjene nettbonus i april og mai. Har du kun siste siffer rett, får du 2.premien. Jo mer nettbonus du tjener, jo bedre premie. 

F.eks trekker vi tallet 87, vil alle som har 87 til slutt få hovedpremien og de som kun har siste siffer rett, altså 7 får andrepremien.

Slik deltar du:

1. Gå til Min side hos Nettbonus.no og legg til ditt telefonnummer under Min informasjon.

Det er dette nummeret som bestemmer om du vinner. (du må være pålogget for å komme inn på min side)

2. Tjen nettbonus i april og juni.

Jo mer du tjener i nettbonus, jo fetere premie! Tjener du minst 300 kr i nettbonus og har de 2 siste sifre riktig, vinner du den feteste premien. Velg mellom 10.000 kr eller en iPhone 12 Pro Max. Tjener du mellom 50 -299 kr vil hovedpremien være 1.500 kr- 5.000 kr. Har du kun siste siffer riktig, vinner du 2.premien som er 100-500 Du kan velge mellom  å få dem inn på din bankkonto eller som Nelly-gavekort. Se premietabell under.

 

Premietabell:

Tjener du minimum 300 kr i nettbonus:

Hovedpremie: 10.000 kr eller en iPhone 12 Pro Max 128 GB

Andrepremie:  500 kr inn på din bankkonto eller Nelly-gavekort

 

Tjener du  200-299 kr i nettbonus:

Hovedpremie 6000 kr

Andrepremie  300 kr

 

Tjener du 100-199 kr i nettbonus:

Hovedpremie 3000 kr

Andrepremie  200 kr

 

Tjener du 50-99 kr i nettbonus

Hovedpremie 1.500 kr

Andrepremie  100 kr

 

Hvis du har registrert ditt telefonnummer og har tjent minimum 50 kroner i nettbonus i peroden 1. april-31 mai 2021, er du kvalifisert for konkurransen. Jo mer du tjener i nettbonus i april/mai, jo fetere premie kan du vinne.

Sjekk hvilke nettbutikker som gir nettbonus her. Usikker på hvordan du tjener nettbonus? Les hvordan her. 

Vi trekker ut et 2-sifret tall 20. juni.  Hvis ditt telefonnummer ender med dette tallet vinner du hovedpremien. Har du kun siste siffer likt, vinner du 2. premien

F.eks hvis vi trekker ut tallet 87,

Du vinner hovedpremien hvis du har telefonnummer som ender på 87. Tlf xx xx xx 87 

Du får andrepremien hvis ditt telefonnummer slutter på 7. Tlf xx xx xx x7

Vinnersjanse 1:100 på hovedpremiepremien.

 

Du må registrere ditt telefonnummer for å delta i konkurransen. Nummeret avgjør om du vinner i konkurransen. Hva du tjener i nettbonus i april/mai, bestemmer hva premien blir. 

Registrering av telefonnummer gjør du på Min Side under Min informasjon. Du må være pålogget Nettbonus for å få tilgang til min side. Du er registrert med epostadressen som denne nyhetsbrevet ble sendt til.

Nettbonus.no får provisjon når du klikker deg via Nettbonus.no og handler i nettbutikkene vi har avtale med. Det gjør at vi har mulighet til å gi deg nettbonus og det er opptjent nettbonus som er utgangspunktet i vår giveaway. Dersom vi ikke mottar provisjon, vil ikke du få nettbonus. Hvis du har klikket deg via Nettbonus.no og gjennomført en handel uten å motta nettbonus etter 48 timer, må du kontakte oss slik at vi kan sjekke det ut og prøve å få registrert handelen.

Glemt å gå via Nettbonus.no før du gjennomførte en handel?

Da får du dessverre ikke nettbonus. Du må i så fall avbestille og klikke deg via Nettbonus.no og gjennomføre ny bestilling. Det gis ikke nettbonus på skatter/avgifter og frakt. Bruker du rabattkode som ikke er gitt av nettbonus vil de fleste nettbutikkene ikke gi nettbonus. Ved kansellering og returnering av bestilling, delevis eller helt, vil medføre redusert eller ingen nettbonus. Hotell- og leiebilbestillinger samt vervepremier vil ikke telle med i kampanjen.   

20. juni trekker vi et 2-sifret tall som bestemmer hvem som er vinner i giveawayen. Telefonnummer må registreres innen 31. mai. Hvis du ikke har mottatt nettbonus på en handel etter at du har klikket deg via Nettbonus.no, må du gi beskjed til Kundeservice hos Nettbonus innen 7. juni for at den skal telle med i konkurransen. Opptjent nettbonus finner du i transaksjonsoversikten  på  på "min side" hos Nettbonus.no. Transaksjonsoversikten oppdateres etter hvert som du gjennomfører kjøp via Nettbonus. Nettbonusen  justeres, kanselleres eller godkjennes etter hvert som vi mottar rapport fra nettbutikkene. Eventuell skatt på premier dekkes selv av vinnerne.  Eventuelle oppdateringer, korrigeringer og presiseringer av regler for konkurransen vil komme på denne siden.

Logg inn
Bli medlem
Logg inn
Bli medlem
Jeg samtykker til nettbonus.no sine vilkår og personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Skriv inn din epostadresse og trykk på bytt passord. Du vil motta en epost med instruksjoner.