Cubus

Cubus Rabattkode September 2022

Bonusdetaljer
Alltid: 3%
Registering
Innen 48 timer
Godkjenning
2-3 måneder

Vilkår


Når du klikker deg via Nettbonus.no til en nettbutikk vil handelen bli registrert hos Nettbonus.no innen 48 timer.

Dersom kjøpet ikke blir kansellert/returnert eller endret vil handelen bli endelig godkjent og du kan ta ut din opptjente nettbonus. Grunnen til at det tar tid før handelen blir endelig godkjent er at de fleste nettbutikkene gir deg 14-30 dagers returrett. Etter returrettens utløp vil vi fakturere nettbutikken. Straks vi mottar betaling fra nettbutikken vil din nettbonus bli endelig godkjent og klar til utbetaling.

De fleste nettbutikkene gir ikke nettbonus på porto, skatter og avgifter.

Cubus Rabattkode FAQs


Spørsmål: Må jeg bruke en Cubus rabattkode for å motta nettbonusen min?

A: Nei! Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å prøve å finne en rabattkode for å spare penger! Alt du trenger å gjøre for å motta Cubus Nettbonus er å opprette en gratis Nettbonus-konto og deretter klikke på "Aktiver Nettbonus" fra Cubus-siden. Dette vil omdirigere deg til nettsiden deres med Nettbonus cashback aktivert.

 

Spørsmål: Kan jeg fortsatt bruke en Cubus rabattkode i tillegg til Nettbonus-cashback?
A: Hvis Cubus rabattkoden kommer fra oss, vil du alltid få nettbonus. I de fleste tilfeller vil våre partnere fortsatt tillate bruk av rabattkoder dersom de er tilgjengelige på deres hjemmesider. Dersom du bruker Cubus rabattkoder du har fått fra andre kanaler, kan du risikere at du ikke får nettbonus.

 

Spørsmål: Hvor finner jeg rabattkoder og verdikoder for Cubus?
A: Leter du etter rabattkoder for Cubus? Med Nettbonus trenger du ikke lenger å bekymre deg for å finne Cubus rabattkoder. Vi gjør det enkelt å handle som vanlig og samtidig tjene cashback. Opprett en gratis Nettbonus-konto i dag for å komme i gang.

 

Spørsmål: Hvordan mottar jeg Nettbonus-cashback?
A: Vi samler alle dine Nettbonus fra over 200 nettbutikker mens du handler på nett. Når du har tjent 200kr totalt, kan du overføre din Nettbonus direkte til din bankkonto.

Logg inn
Bli medlem
Logg inn
Bli medlem
Jeg samtykker til nettbonus.no sine vilkår og personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Skriv inn din epostadresse og trykk på bytt passord. Du vil motta en epost med instruksjoner.